Yine Bir Galaxy Ayrıcalığı Alpha İncelemesi

Yine Bir Galaxy Ayrıcalığı Alpha İncelemesi

Samsung gün geçmesin ki yeni teknolojiyi gün yüzüne çıkarmasın gelişmiş teknoloji harikası telefonlar ve tabletler üreticisi Samsung yeni bir tasarım ile yine çok konuşulacağa benziyor. Bu tasarımın adı Samsung Galaxy Alpha metal, ince ve estetik sloganları ile piyasaya kendini duyuran bu telefonda gerçek metal çerçeve kullanılmıştır. Ayrıca ince tasarımı ile göz kamaştırıyor.

Sağlık yönünden gelişmeye açık olan bazı telefonlarında olduğu gibi bu telefonda da gelişmiş kalp hızı ölçer S health özelliği mevcut. Bu özelliği ile düzenli spor yapan kişilerin yanında sürekli durumlarını kontrol eden bir aygıt olarak da kullanabilecekleri bu telefon hedefleriniz doğrultusunda sizi yönlendirecek ve verimli çalışmanız için sizi motive edecek. Parmak izi okuma özelliği ile de size güven verecek olan bu telefonu elinizden bırakamayacaksınız. 6.7 mm incelik ile Samsung Galaxy Alpha size en iyiyi sunuyor.

Galaxy telefon serisinin iyilerinden olan bu telefon kısa zamanda bütün teknoloji sevenlerin elinde olacağa benziyor. Ana ekran çözünürlüğü 1280×720 HD olan telefonda Android işletim 8 çekirdek desteği ile 1.8 GHz hızı ile çalışmakta olan bu akıllı telefon 11 saat konuşma süresi ile kullanıcılarına saatler vaad etmekte. Kullanım olaylığı açısından Android sistemlerden vazgeçemeyen teknoloji severler bu telefonu hiç düşünmeden alabilirler.

Kaynak: gottabemobile

 

Yine Bir Galaxy Ayrıcalığı Alpha İncelemesi
Yine Bir Galaxy Ayrıcalığı Alpha İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz