Spotify artık video destekli!

Spotify Video Postcast özelliğini herkes kullanabilecek

Spotify bugün, artık masaüstü ve mobil uygulamalarında video podcast’leri desteklediğini duyurdu. En popüler podcast’lerden biri olan “Joe Rogan Experience” ın Spotify’a uyumlu hale geldiği açıklandı.

“Birçok podcast hayranı, en sevdikleri podcast’leri dinlemekten zevk aldıkları kadar izlemeyi sever. Bu görseller sayesinde hayranlar en sevdikleri podcast sunucularını daha iyi tanıyabilir ve içerik oluşturucular kitlelerine daha derinden bağlanabilir. Bu yüzden bugün, Spotify video podcast özelliğimizin ilk sürümünü belirli podcast’lerle yayınlamaya başlıyoruz. Artık podcast’lerin desteklendiği tüm pazardaki kullanıcılar, bu podcast’leri bu özellik ile arka planda hem dinleyebilecek hem de izleyebilecek.”

Video podcast‘ın izlenebilmesi için, ücretsiz ya da premium üyelerin Spotify masaüstü ya da mobil uygulamasında oynat butonuna basması yeterli olacak. Dinleyiciler uygulamayı arka plana atması halinde ise video oynatma devam edebilecek.

Son yıllarda, Spotify ve Apple en popüler podcast platformunu oluşturmak için yarışıyor. Bloomberg’in yakın tarihli bir raporuna göre, Apple kullanıcılarını Apple Podcast’lerini kullanmaya ikna etmek için kendi orijinal podcast’lerini yaratmaya çalışıyor.

Spotify’daki yeni video podcast’ler bugün yayınlanmaya başlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz