Blackberry Tam Dokunmatik Telefon Sunacak

Blackberry yeni BlackBerry Passport ile akıllı telefon pazarında bir dönüş yaptı. Şirketin web sitesinde ön siparişleri için Blackberry Clasic bekliyor.

Şimdi, yeni bir söylentiye göre Blackberry cep telefonunda sadece dokunmatik ekran ile gelecek. Bu telefonun 2015 yılında başlaması bekleniyor. Rio kod adlı ve yüksek segmentli akıllı bir telefon üzerinde çalışmakta olduğunu kanıtlar nitelikte söylentiler vardır.

Blackberry tam dokunmatik akıllı telefonları Z10, Z30 ve Z5 bir dizi başlattı. Ancak şirketin satış etrafında dönmesi başarısız oldu ve şirket için bir kayıp sona erdi. Bazı Blackberry dokunmatik akıllı telefonlar üzerinde klasik QWERTY klavye olacak diye düşünebilirsiniz ama durum öyle değil gibi görünüyor. Kanadalı şirket önceki Z serisini daha iyi satma umuduyla, başka bir deneyin vermek istiyor.

Tasarım, özellikler ve cihaz hakkında diğer bilgilere ulaşılamadı ama önümüzdeki günlerde söylenti sayesinde iddia edilen Blackberry Rio hakkında daha fazla bilgi verilecektir. Bu durumda Kanadalı şirkete kendi ayakları üzerinde tekrar durmasına yardımcı olabilecek tam dokunmatik akıllı telefon başlatacağını umut etmekten başka şansımız yok.

 

Blackberry Tam Dokunmatik Telefon Sunacak
Blackberry Tam Dokunmatik Telefon Sunacak

Kaynak: N4BB

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz