Asus’un yeni çıkacak modeli Asus Zenfone 7 hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. Zenfone 7, başarıyla çıkan Zenfone 6‘dan sonra bir dizi iyileştirme yapacak. Tanıtım tarihi için ise herhangi bir bilgi henüz yok.

Asus yakın gelecekte Zenfone 7‘yi piyasaya sürecek ve telefon nihayet ilk gerçek görünümünü NCC ve TUV web sitelerinde sertifikasyon listelerinde yaptı.

Listelere göre, Zenfone 7 6.7 inçlik bir ekrana sahip olacak. Bu ekran muhtemelen 1080p 120 Hz panel, Asus ROG Phone serisi için AMOLED panelleri bırakıyor. Bilgiler arasında ise ekranının 6.7 inch olacağı söyleniyor.

Zenfone 7, Zenfone 6‘da da mevcut 5000 mAh bir batarya ile karşımıza çıkacak. Hızlı şarj özelliği de mevcut olan Zenfone 7’nin Zenfone 6’daki 18 W şarjın yetersiz olması karşısında 30 W şarj kullanılması bekleniyor. Zenfone 7, yüksek olasılıkla Snapdragon 865 ile güçlendirilecek ve 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip olduğu söyleniyor. Zenfone 6, 8 GB RAM ve 256 GB depolama ile en üst seviyeye çıkmıştı.

Model numarası ZS640KS olduğu onaylanan modelin Wi-Fi 6 destekli olduğu bilgiler arasında. Bunun yanı sıra model Snapdragon 865 ile donatılmış, 5G ile uyumlu, flip kamerayı desteklemekle birlikte, modelin, siyah ve beyaz olmak üzere iki seçeneği bulunmaktadır. Ayrıca Asus’un yeni nesil amiral gemisi Zenfone 7’nin üst düzey bir modeli olan Zenfone 7 Pro‘da bulunuyor.

Asus Zenfone 7 akıllı telefonun IPS LCD ekranı mevcut. Ekran 1080 x 2400 piksel çözünürlüğe ve 411 ppi piksel yoğunluğuna sahiptir. Kamera önünde, alıcılar 20 MP Birincil Kamera yer almakta ve arkada Dijital Zoom, Otomatik Flaş, Yüz algılama, Odaklanma için dokunmatik gibi özelliklere sahip 64 MP + 13 MP kamera bulunur. 5000 mAh pil ile desteklenmektedir. Akıllı telefondaki bağlantı özellikleri arasında WiFi, Bluetooth, GPS, Volte, NFC ve daha fazlası bulunmakta.

Asus ROG 3’ün 22 Temmuz’da resmen açıklanacağını biliyoruz, ancak ZenFone 7 için hala sağlam bir lansman tarihi yok.

Asus Zenfone 7’nin fiyatının ise 500 dolar olacağı söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz