Google Nest Hub Artık Netflix Destekli!

Artık sevdiğiniz filmleri Google Nest Hub’ta Netflix üzerinden izleyebileceksiniz

Netflix nihayet akıllı ekranlarda sahneye çıkarak ve bugünden itibaren dünya çapında kullanılan Google Nest Hub‘da yerini alıyor. Google Nest Hub ve Google Nest Hub Max, Google’a ait akıllı ekranlara verilen isimdir.

Hem Netflix hem de Google Nest Hub veya Nest Hub Max akıllı ekranı olan kullanıcılar, abonelik hizmetini tek bir cihaz aracılığı ile kullanabilecek. Netflix, Google’ın Chromecast HDTV eklentisine zaten mevcut.

Netflix’in bugüne kadar hizmeti Google Nest Hub (eski adıyla Google Home Hub), Amazon’un Echo Show’u ya da Facebook Portalı gibi akıllı ekranlarda neden yapılandırmadığı hala meçhul.

Bir Netflix sözcüsü konu ile alakalı olarak “Kullanıcılar artık en sevdikleri Netflix şov ve filmlerini Google Nest Akıllı Ekranlarda izlemek için sesli komutları kullanabilecekler. Üye deneyimini geliştirmek için Google ile çalışmaya devam edeceğiz. ” şeklinde açıklama yaptı.

Google Nest Hub ya da Google Nest Hub Max sahibiyseniz “Netflix İzleyebilir miyim?” diye düşünebilirsiniz. Şimdiye kadar Netflix Google akıllı ekranlarında yer almıyordu. Ancak salı günü Google Nest Hub ve Nest Hub Max için Netflix desteğini duyurdu.

Netflix uygulamasını “Hey Google, Netflix’i açın” şeklinde yapabilecek, “Hey Google, Titanik’i aç!” gibi bir ses komutunu kullanarak film izlemeye başlayabileceksiniz.

Ayrıca Google’dan bir sesli komutla duraklatmasını, oynatmasını veya ileri atlamasını isteyebilirsiniz. Google’ın Nest Hub Max’i Hızlı Hareketleri de algılayabiliyor, böylece ekrana bakarak ve elinizi kaldırarak videonuzu duraklatabilir veya devam ettirebilirsiniz.

Google’ın akıllı ekranları, Hulu, Starz, CBS Tam Erişim, SlingTV, Disney Plus, HBO Max, Peacock ve Showtime’ı yerel olarak veya mobil cihazınızdan bir yayınlama seçeneği aracılığıyla yayınlıyor.

Akıllı ekranınızdan “Hey Google, Bob’un Hulu’da Bobers’ı izleyin” diyerek bir hizmet başlatmasını isteyin.

Google Nest ekibinin Netflix’i akıllı ekrana eklemesi Netflix kullanıcıları için en iyi haber. Google en son, Google Meet ve Google Duo kullanıcıları için Nest Hub Max’e grup video görüşmesi eklemişti.

Yeni güncelleme, Google’ın akıllı ekranlarına Amazon’un Echo Show’una rakip olabilmesine olanak sağlıyor. Echo Show’da Youtube desteği de bulunmuyor. Youtube’un açılabilmesi için web tarayıcı kullanılması gerekiyor.

Şimdilik, sizin için doğru akıllı ekranı seçmek, boyut olarak küçük, sesle komut ettirilebilen bir ekranda en çok hangi film platformlarını izleyeceğinizden geçiyor.

Daha küçük Nest Hub ve 10 inç Nest Hub Max’te Netflix desteği, bugünden itibaren başlayarak dünya çapında kullanımının yaygınlaşması öngörülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz