Jurassic Park Üçlemesi Yakında Netflix'de Yayınlanmaya Başlayacak.

Jurassic Park’ın efsane üçlemesi Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III, 1 Ağustostan itibaren Netflix üzerinden izlenebilecek.

NBCUniversal’in yeni yayın hizmeti Peacock geçtiğimiz hafta üç Jurassic Park filmini yayınlayarak hayatına başladı, ancak tuhaf bir şekilde, üçleme 31 Temmuz’da peacock’tan ayrılacak.

Ancak Netflix, devreye giriyor. Bugün Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park III‘ün 1 Ağustos’ta Netflix’e geri döneceğini öğrendik.

İkonik orijinal Jurassic Park serisi, Twitter Netflix resmi hesabından yapılan açıklamaya göre 1 Ağustos’ta platforma geri dönecek. Dinozor hayranları Jurassic Park, The Lost World: Jurassic Park ve Jurassic Park 3’ü izleyebilecekler. O zamana kadar filmler NBC’nin yeni yayın hizmeti Peacock‘da izlenebilecek.

Sırasıyla 1993 ve 1997’de yayınlanan ilk iki Jurassic Park filmi Steven Spielberg tarafından yönetildi ve John Williams tarafından çekildi. İlk film paleontologlar Alan Grant (Sam Neill) ve Ellie Sattler (Laura Dern) ile alanı dolaşan gerçek dinozorlarla bir tema parkını ziyaret eden matematikçi Ian Malcolm’un (Jeff Goldblum) hikayesini anlatıyor. Film sinirlenen dinozorların özgürleşip avlanmaya başlandığı anda bilimsel gezi yapan kahramanların hayatta kalma mücadelesini anlatıyor.

Jurassic Park üçlemesinin 1 Ağustos’tan itibaren Netflix’den izlenebileceği aktarıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz