Yeni Dell Venue  10 Pro Windows mu Android OS mi?

Dell, Dell Venue 10 ve Venue Pro 10 şeklinde yelpazesine iki yeni tablet ekledi. Bu hafta yeni Chromebook 11 ve Dell Latitude 11 Eğitim Serisi dizüstü bilgisayarlar başlattı.

Yeni Dell Venue 10 tablet 2015 yılında bahar aylarında satışa sunulacak ve Dell Venue Pro 10 tablet 3 Mart 2015’ta mevcut olacak.  329,99 $ veya klavye ile birlikte 379,99 $ fiyatlı olacak Pro cihaz gelecek ay satın almak için yayılmaya başlayacak.

Yeni Dell Venue 10 tablet Google’ın Android 5.0 dayanan bir işletim sistemini çalıştırır ve Google Eğitim oyna sertifikalı ilk tabletlerden biridir. Tablet, belgeleri ve dosyaları aktarmak için bir Near Field Communication (NFC) ile donatılmış olarak geliyor. NFC öğrenci ve öğretmenler arası dosya transferi sağlayacak.

Yeni Dell Venue 10 ve Dell Venue 10 Pro Microsoft Windows 8.1 işletim sistemi çalıştıracak. İkisi de 10.1 inçlik HD veya Full HD ekran özelliği ile gelecek. Opsiyonel klavye ile kombine 5 farklı çalışma pozisyonu sunacak. Dell açıklıyor;

-Beş pozisyonda farklı öğrenme ortamlarının en iyileri şunlardır: kapaklı test senaryoları ve tablet modunda iken klavye depolama için işbirliği ve paylaşımı.  Kullanma yapılandırmasını teşvik etmek dizüstü bilgisayar gibi klavyeli olarak kullanılabilir. İsteğe bağlı aktif kalemi ile tablet üzerinde kalem ve kağıt deneyimi sağlar. –

 

Yeni Dell Venue  10 Pro Windows mu Android OS mi?
Yeni Dell Venue  10 Pro Windows mu Android OS mi?

Yeni Dell Venue tablet hakkında daha fazla bilgi ve ayrıntı için Dell web sitesine göz atabilirsiniz.

Kaynak: Dell

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz