Apple Uygulama Boyutu Sınırı Arttırıldı!

Apple kendi akıllı yüksek çözünürlüklü cihazını tanıttığından beri uygulama boyutlarının da doğal olarak büyük görüntü dosyalarını yerleştirmek için artması gerekiyordu. Bu durumda güçlü donanım uygulamaları daha önce yapamadığımız şeyleri yapmanız anlamına gelir.

Apple şimdi 2 GB ila 4 GB maksimum uygulama boyutunu arttırdığını açıkladı. Geliştiriciler boyutu 4 GB kadar büyük olan uygulamaları serbest bırakmak için izin verdi. Grafik ile yoğun oyunlar daha karmaşık uygulamalar için büyük ya da örneğin uzun oyun oynama oyunlar oluşturmak için daha kullanışlı olacak. Aslında tüm uygulamalar geliştiriciler için sınırlı olmayacak ve herkes daha iyisini yapabilecek.

Apple diyor ki, Daha fazla medya dahil olmak üzere kurulum sırasında daha eksiksiz, zengin bir kullanıcı deneyimi sağlayabiliriz. Böylece iTunes Connect üzerinden gönderilen bir uygulama paketinin boyutu sınırı 2 GB’tan 4 GB arttırıldığı için daha kullanışlı olur.

 

Apple Uygulama Boyutu Sınırı Arttırıldı!
Apple Uygulama Boyutu Sınırı Arttırıldı!

Bununla birlikte, bu yine de 100 MB sınırlı hücresel ağ dağıtım boyutunu değiştiremeyiz. Geliştiriciler ekstra boyutu ile neler yapabileceğini görmek için sabırsızlanıyoruz. Daha iyi oyunlar tabii ki yolumuza başkanlık edecek. Hepimiz de uzun oyun süreleri ile mutlu olacağız elbette bu harika bir haber.

Kaynak: Ubergizmo

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz