LG son yıllarda özellikle akıllı telefon pazarında büyük bir atılım ile karşımıza çıktı. Bu başarısını bir süredir mobil dünyada başka alanlara da taşımak isteyen firmanın tablet pazarına da el atacağı ortaya çıktı. Akıllı telefon pazarındaki payından buraya da devşirebileceğini düşünen firma donanım olarak da tatmin edici bir görünüm sunacak gibi görünüyor.

8.3 inç boyutunda Full HD çözünürlüğe sahip bir ekran ile karşımıza çıkan LG G Pad 2, gücünü Qualcomm Snapdragon 805 işlemciden alacak. Güney Kore merkezli bir firma olan LG, cihazda 3 GB kapasiteye sahip bir RAM kullanacak gibi görünmekte. Dahili depolama alanı ise 32 GB olacak. Bunlar dışında 8 MP’lik bir arka kamera ve 2 MP’lik bir ön kamera kullanıcıların fotoğraf deneyimleri için uygun görülmüş.

Bu bilgiler dışında cihazın tasarım, pil kapasitesi gibi can alıcı özellikleri henüz internet ortamına sızmış değil. Ancak ilerleyen günlerde bunların da ortaya çıkması ile herkesin kafasında cihazın daha da şekillenebileceğini tahmin ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz