Apple Pay Once ve Play Kategorisi Hazır!

iOS uygulama alımları için bir haber var. Apple, bugün bir kez öde ve oyna denilen Pay Once and Play kategorisini iOS App Store ön sayfasına koydu.

Pay Once & Play içindeki uygulama oyunları önerir ve herhangi uygulama satın aldığınızda reklamı fiyatlarını da ödemiş olursunuz. Ödedikten sonra başka bir şey satın almaya gerek kalmadan oyun oynayabilirsiniz.

Son zamanlarda Apple ve Google Avrupa Komisyonu ateş altından geldi. Ücretsiz alınan uygulamalarda diğer içeriğe erişmek için satın almanın gerekli olduğu oyunlar söz konusuydu. Zaten Apple App Store içinde görmüş olduğunuz ücretsiz ve satın alınabilir oyunlarda etiket bulunuyordu. Ancak Google Play Store içinde listelenen etiketler yetersizdi.

Yeni Pay Once ve Play Kategori şimdi Apple iOS App Store ön sayfasında sizi bekliyor ama yine de yeni bölümlerin düzenli olarak güncelleneceği belirsiz ve Apple App Store içinde listelenen ana kategoriler daimi kalacak.

 

Apple Pay Once ve Play Kategorisi Hazır!
Apple Pay Once ve Play Kategorisi Hazır!

Apple’ın Pay Once sayesinde mevcut kafa karıştırıcı freemium tekliflerinin yerine seçebileceğimiz daha kolay bir yol sağlamak üzere olduğunu umalım.

Kaynak: Apple

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz