Twelve South HiRISE Deluxe iOS Şarj Standı Tanıtıldı

Twelve South HiRISE Deluxe iOS Şarj Standı Tanıtıldı

Aksesuar üreticileri Twelve South bu ay Apple’ın son akıllı telefonları ve tabletleri ile kullanılan HiRISE Deluxe denilen şarj standını tanıttı. 60 dolar olan şarj standı iOS cihazlarda kullanılacak.

HiRISE Deluxe gibi Mophie Juice Paketi alacak olan kullanıcılar pil durumu kapalı olsa bile iPhone cihazları şarj etmek için izin verecek. Hem MFI sertifikalı Lightning ve Mikro-USB kabloları ile birlikte gelecek.

Son model şarj standı eski HiRISE karşılaştırıldığında iPhone için daha ileri seviyedir.  Herhangi bir aksesuara uyacak mükemmel şekilde konumlandırmak için izin veren iki yükseltici içeren daha geniş ve daha sağlam taban ile donatılmıştır.

HiRISE Deluxe iPhone HiRISE güzel tasarımıdır ve bu iPhone için mevcut en güzel masaüstü yuvası yapmak biraz düşünceli ve muhteşem ayrıntıları ekler.  Geniş olan MacBook gibi cihazlar için de HiRISE esinlenerek işlenmiş kadran, arka desteği ve tek elle basit ayarlanmasını sağlar. Ayrıca HiRISE Deluxe kendine özgü üssü çevreleyen bir oluk ayrıntı ile daha boyutlu ve stil katacak şekilde oluşturulmuştur.

Gümüş, Siyah ve Altın HiRISE Deluxe Twelve South web sitesinden doğrudan satın almak için şimdi mevcut. Sadece 0.5 ya da 1 metre uzunluk kablosunu destekler ve iOS cihazınız ile mükemmel eşleşir.  Yeni HiRISE Deluxe hakkında daha fazla bilgi için ve ABD üzerinden ücretsiz kargo ile satın almak için Twelve South’un resmi web sitesine giriş yapınız.

Kaynak: twelvesouth

Twelve South HiRISE Deluxe iOS Şarj Standı Tanıtıldı
Twelve South HiRISE Deluxe iOS Şarj Standı Tanıtıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz