GoPro Kameralar, iOS ve Android İçin Lume Cube Oluşturuldu

GoPro Kameralar, iOS ve Android İçin Lume Cube Oluşturuldu

Video görüntüleri kaydetme veya düşük ışık koşullarında zahmetli eylem sağlayan kameralar, akıllı telefonlar veya tabletlerde fotoğraf çekmenin keyif verdiği kişilerdenseniz Lume Cube adında yeni bir video feneri ilginizi çekebilir.

Lume Cube sadece küçük bir 1.5 küp cihazından 1.500 Lümen sağlamak için tasarlanmıştır ve Android ve iOS cihazları yanı sıra GoPro aksiyon kameralarına destekler olmuştur.

Lume Cube proje üretim kavram sıçrama yapmak için rehin olarak 56.000 dolar üzerinden yükseltmek isteyen Kickstarter kalabalık finansman web sitesinde üzerinde şu anda bulunmaktadır. Onun arkadaşı akıllı telefon uygulaması ile ayarlanabilir flaş süresi ve parlaklığını özellikleri ve 0-1,500 lümen arasında dimable ve yüzde 50 parlaklık kullanım iki saate kadar sağlayan bir akü kablosunun tarafından desteklenmektedir.

Lume Cube ile fotoğrafçılar, kameramanların ve iPhoneographerlar için karanlık sahneleri ve anıları yakalamaya yardımcı olmak için yapıldı. Bu dünyanın ilk 1.500 harici flaşı ve hemen hemen her yerde gider ve hemen hemen her şeyi ile video ışığı lümen sağlar.

Olağanüstü aydınlatma tüm büyük fotoğrafçılıların ortak aradığıdır. iPhone, Android ve GoPro fotoğraf ve video çekmeyi daha erişilebilir yapmak için parlak bir iş yapar. Ancak düşük ışık ve gece senaryolar ile sınırlı çekimler sunar.

Biz en güçlü, çok yönlü ve kullanışlı dünyanın gördüğü en iyi minyatür ışık olan Lume Cube doğdu ve şuan Kicstarter web sitesinde bulunuyor.

Kaynak: kickstarter

GoPro Kameralar, iOS ve Android İçin Lume Cube Oluşturuldu
GoPro Kameralar, iOS ve Android İçin Lume Cube Oluşturuldu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz