BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı

BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı

BMW en yüksek kalitedeki SUV, BMW X5 M ve BMW X6 M duyurdu, BMW’nin iki yeni aracı da ı yeni M TwinPower Turbo motoru ile geliyor.

Her iki model de 575 HP ile birlikte yeni BMW 4.4 litrelik V8 motoru ile birlikte geliyor ve sekiz vitesli M steptronic şanzıman sadece 4.2 saniye kadar kısa bir sürede yüz kilometreye ulaşıyor.

M araba tanımları yüksek performans taahhüdü ile araçlar imtiyaz, sağlamlık, çeviklik ve günlük kullanılabilirlik özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Yeni BMW X5 M ve BMW X6 M başarılı BMW X ailesinin karakteristik özelliklerini birleştiren en iyi otomobillerden olma yolunda.

Şirket bazı fiyatlandırma bilgileri açıkladı ve fiyatlar perakende satış için belirtildi.  BMW X5 M 99.650 dolardan perakende satışta olacak ve BMW X6 M ise 103.050 dolar için perakende satışta olacak. Fiyatlar makul ve indirimli olarak görünüyor. Ancak BMW X5 M ve BMW X6 M için tam lansman tarihi açıklanmadı. Bu bilgilerin yakında geleceği varsayılıyor ve tarihler hakkında ve araçlar hakkında daha fazla bilgi için BMW’den gelecek haberler bekleniyor.

Kaynak: autoblog

BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı
BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz