Facebook Gruplar Uygulaması İndirilebilir

Facebook Gruplar Uygulaması İndirilebilir

Facebook Gruplar uygulamalar şeklinde başka bir mobil uygulama başlattı. Facebook size erişim izni vermek ve Facebook gruplarını akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden bilgileri paylaşmak için tasarlanmıştır.

İnsanlar, aile ile iletişimde kalmak için her gün Facebook grupları kullanan projeler, geziler planlayabilir ve arkadaşlarına teklif desteği üzerinde işbirliği yapabilir.

Bugün, onların hayatında tüm gruplarla kolayca iletişime girmek, insanlarla paylaşmak için daha hızlı ve yardımcı olan yeni bir Facebook Gruplar uygulaması başlattılar.

Aklımızda Gruplarda en çok kullandığınız kişiler gelebilir. Bu uygulamayı herkes için kullanabilirsiniz.

Uygulamayı açtığınızda, tek bir yerde tüm Facebook Gruplar’ı görürsünüz. Sık en çok kullandığınız Gruplar üstte yer alır ve üstünde olanlarla hızlı bir şekilde her grup arasında taşıma yapabilirsiniz.

Apple’ın iOS platformu ve Google’ın Android platformu için ücretsiz indirilebilen uygulama Facebook Groups App olarak indirilebilir. İndirildikten hemen sonra kullanılabilir, Facebook mesajlar bölümüne girildiğinde de cihazınız size indirmek isteyip istemediğinizi soracaktır.

Kaynak: facebook

Facebook Gruplar Uygulaması İndirilebilir
Facebook Gruplar Uygulaması İndirilebilir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz