Samsung Galaxy Alpha İncelemesi

Samsung Galaxy Alpha İncelemesi

Son günlerin en çok konuşulan telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Alpha fiyatı ile de dikkat çekiyor. Tasarımı ve teknik özellikleri ise incelenmeye değer.

2014 yılının son çeyreğinde Samsung Galaxy Alpha tüketicilerle buluştu. Fiyatı da oldukça konuşuldu. 1.8 ve 1,3 GHz hızında olabilen ve 4 çekirdekli işlemci sistemiyle Samsung Galaxy Alpha, Samsung’un en yeni telefonlarının daha küçük versiyonu demek doğru olur. Ekranı 4,7 inç ve tasarımı oldukça şık görünüyor.

Samsung Galaxy Alpha modeli ile ilk metal deneyimini gerçekleştirdi. Malzeme yüksek kaliteli ve oldukça dayanıklıdır. 720p ekran çözünürlüğüne sahip. Ön yüzü ince ve köşeleri yuvarlak. Kenarlarının metalik fonksiyonu ise şıklık ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Hoparlör ise alt kısımda bulunuyor.

Kamera özellikleri ise 12 megapiksel ve ön kamerası 2 megapiksel. Aynı zamanda 4K videoda kaydedebiliyor. Ayrıca telefonda Bluetooth, NFC, Wi-Fİ gibi özelliklere de sahip. 8 çekirdekli işlemciye sahip. Telefonun bataryası ise 1860 mAh olarak belirlenmiş. Düşük bir batarya gibi gözükse de yapılan testlerde uzun saatler kullanılabiliyor ve ayrıca ultra güç tasarruf modu eklenerek bu süre daha da fazla uzatılabiliyor. Fiyat olarak 2000 TL’nin altında yer aldığı için şıklığı ve işletim sistemi ile Samsung Galaxy Alpha geçer not alıyor.

Kaynak: pcadviser

Samsung Galaxy Alpha İncelemesi
Samsung Galaxy Alpha İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz