Yeni BlackBerry Classic Demosu Çıktı

Yeni BlackBerry Classic Demosu Çıktı

Yeni BlackBerry Classic akıllı telefon Aralık 17 tarihinde İngiltere’de başlatacak ve şimdi BlackBerry en son akıllı telefon için yeni bir video yayınlayacağını açıkladı.

BlackBerry Classic’te mevcut olacak klavye kısayollarını gösteren videoda yakışıklı bir QWERTY klavye ve dokunmatik ekran ile gelecek.

Harika bir haberlerden biri de klasik gezinme tuşları ile kolaylık sağlanacak olması. Tanıdık Blackberry kalitesini cihazda son derece üstün olarak göreceksiniz. Navigasyon uygulamasına ek olarak, QWERTY klavye size zaman kazandıracağı varsayılan kısayolları ile birlikte geliyor. Bunlardan yararlanmak ya da kişisel ihtiyaçlarınıza göre bunları özelleştirmek sizin elinizde olacak. Sevgili BlackBerry Bold  gibi kullanıcıları fiziksel klavye ile neredeyse her harften yararlanabileceksiniz. Bir kişi için Speed Dial gibi eylemleri verecek ya da en çok kullanılan uygulamaları başlatmak için kullanabileceksiniz. Hızlı kontroller ile kaliteyi kolay kullanıma çevireceksiniz.

BlackBerry Classic klavye kısayollarını kullanmanın nasıl olacağını gösteren videodan neler olduğunu izleyebilirsiniz. Çoğu görüşe göre yakışıklı ile liste için okuma sağlayacak bir ayrıntı gelecektir ve varsayılan en iyi 10 klavye kısayollarından oluşacaktır ama teni klasik yakışıklının tam özellikleri listesini yayımlanmadı.

Kaynak: blackberry

Yeni BlackBerry Classic Demosu Çıktı
Yeni BlackBerry Classic Demosu Çıktı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz