Yeni Ev Asistanınız Amazon’ dan Size Sunuluyor

Yeni Ev Asistanınız Amazon’ dan Size Sunuluyor

Amazon yöneticileri, evlerimizin içine zaten girmiş olan teknoloji hayatı kolaylaştırmaya ve daha zevkli hale getirmeye devam ediyor. Öyle ki yeni yapılmış ve müşterilere sunulacak olan bu ürünlerden bir tanesi de evinizde kolaylıkla kullanacağınız siyah bir kule kulağa hoş gelmese de yaptıkları bakımından oldukça eğlenceli bir cihaz. Bu cihaz ile istediğiniz müziği ya da bir programı sesiniz ile komut vererek kullanabilirsiniz. Bu komutları evin bütün bireyleri ile beraberken ruh halinize göre verebilir ve eğlenceli bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu şekilde kullanabilmeniz için sadece konuşmanız yeterli.

Bu cihazın başka bir özelliği ise evinize yakın ya da gelecek olan bir toplu taşıma aracını sizin için bularak yer ve konum bilgisi veriyor. Bu sayede evinizden çıkmadan ne zaman geleceğini bildiğiniz bir ulaşım aracının yerini bilmiş olmanın kolaylığını yaşıyorsunuz.  Moraliniz bozuk bir şekilde eve geldiniz ve ruh halinize uygun güncel müzikleri dinlemek istiyorsunuz tek yapmanız gereken seslenmek ve sizin ruh halinize göre hazırlanmış olan müzik listesini dinlemek olacak.

İnsanları sürekli aile bireylerinin nerede olduğunu merak eder bu konuya çare bulan Amazon teknolojisi istediğiniz kişinin nerede olduğunu küçük bir yazılım ya da uygulama bilgileriyle size sesli olarak iletebilir. Bu cihaz ayrıca bir uyandırma alarmı sayesinde sizi uyandırmak için de çalışabiliyor.

Kaynak: techcrunch

Yeni Ev Asistanınız Amazon’ dan Size Sunuluyor
Yeni Ev Asistanınız Amazon’ dan Size Sunuluyor

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz