Nikon D750 İncelemesi

 

Photokina fuarında sergilenmeye başlayan cihazların ön incelemeleri yapılıyor. Bunun için sıra Nikon D750’de.

Nikon, Photokina 2014 fuarı kapsamında yeni kameralarını tanıttı. Firmanın yeni DSLR modeli D750 oldukça iyi durumda.

24.5 MP değerinde olan Nikon D750, sınıfına bakılırsa ilk defa hareket eden ince bir ekrana sahip olarak karşımıza çıkıyor. EXPEED 4 imaj işlemcisi ile daha güçlü olan yeni ürün, önceki modellerine nazaran daha hızlı ve daha yetenekli bir yapıya sahip.

Cihaz, 51 farklı noktadan otomatik netleme yapabiliyor. Nikon D750, sıralı çekim modunda 100 fotoğraf çekebiliyor. Ayrıca JPEG formatında JPEG Fine resim boyutlarında da 100 fotoğraf çekebiliyor. Cihazın özelliği bu kadarla da sınırlı değil. AF-C otofocus modu bulunan cihaz, bu moda ve S ve M modlarında 1 / 250 perde hızına çıkabiliyor. Hem de bu değerlerle 6.5 FPS hızında fotoğraf çekebiliyor. Bu demek oluyor ki saniyede 6.5 tane fotoğraf çekebiliyor.

Nikon D750’de karbon fiber ve magnezyum bileşiminden meydana gelen bir malzeme kullanılmış. Bu nedenle sağlam ve hafif bir yapıyla karşımızda yer alıyor. Wireless desteğine de sahip olan Nikon D750’yi akıllı cihazlara bağlayabileceksiniz. Android ve iOS cihazlara yüklenecek Wireless Mobil Adaptör uygulaması ile cihazı uzaktan kontrol etme imkanınız olacak. Bu uygulama ile içerikleri de alabileceksiniz. Yeni cihaz eskilerden çok daha dinamik olarak sizi de etkilemeyi başaracak.

Kaynak: www. franchiseherald.com

Nikon D750 İncelemesi
Nikon D750 İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz