Intel Tablet Kullanıcılarına Neler Sunuyor?

 

İşlemcilerin en başarılısı Intel, bilgisayarlar kadar mobil cihazlar cephesinde de kullanıcılarına önemli avantajlar sunuyor. Popüler mobil cihazlar arasına giren Intel kullanıcısına bakalım neler sunuyor?

Intel’in masaüstü bilgisayarlar kadar mobil cihazlar alanında da önemli özellikler ve deneyimler sunduğu teknolojileri mevcut. Bu gücünün göstergesi olarak a dizüstü bilgisayar tarafında Centrino’dan bugüne kadar gelen mobil cihaz teknolojisi tekniğini hala başarılı şekilde sürdürüyor.

Yarı iletken teknolojilerin ilerlemesi sayesinde yüksek performansı masaüstünden dizüstüne taşıyan Intel, tablet alanında da küçük cihazlarda gündelik kullanımın ötesinde performans sağlıyor. Mobil işlemciler sayesinde hem Android hem de Windows ekosistemlerinde çalışabilen cihazların kullanımı artıyor ve pil ömrü de yüksek oluyor. Gelişmelerle birlikte performansı da artıyor.

Lenovo Miix2 11

Lenovo’nun dönüştürülebilir cihazlarından biri olan Miix2 serisi 11 inçe sahip ve iyi bir Windows işletim sistemine sahip tablet. Özel bağlantısı sayesinde bağlandığı klavye bölümüyle bağlantı yuvaları rahat bir klavye be hoparlöre sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Core i3 işlemcisi bulunan Lenovo Miix2, 2 GB belleği ile istenildiği zaman dizüstü bilgisayar gibi kullanılabiliyor.

Reedar A7iM

Elektronik okuyucuları sayesinde tanıdığımız Reeder markasının bir ürünü, IPS teknolojisine sahip HD ekran sunan Reeder A7iM, mobil hayatın güvenliği için de 1 yıllık McAfee Mobile Security güvenlik yazılımı ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. Cihaz güncel olan Android işletim sistemine sahip.

Kaynak: www shiftdelete net

Intel Tablet Kullanıcılarına Neler Sunuyor?
Intel Tablet Kullanıcılarına Neler Sunuyor?
Paylaş
Önceki İçerikHerkes İçin Microsoft Klavye
Sonraki İçerikNikon D750 İncelemesi
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz