Need For Speed No Limits

Bu hafta EA yarış oyunu No Limits, yakında akıllı telefonlar ve tabletler üzerinde çalışacak. Need For Speed ve Firemonkeys oyun stüdyosu tarafından halen geliştirilmekte olan oyun duyuruldu.

Firemonkeys Real Racing 3 gibi başlıklar arkasında oyun geliştiricisi akıllı telefon ve tabletler için oyun olarak Need For Speed No Limits yeniden inşa etti. Yapımcısı fanlarına seslemdi ve elinizin avcunuzun içinde Need for Speed olacak ve tüm beklentileri karşılayacak dedi. Delicesine hızlı sürüş ve inanılmaz grafikler ile oyuncular yeniden bu deneyimi tadacak diyen Robert Huebner, Firemonkeys yürütücü yapımcısı sözlerine Firemonkeys ekibi ayrıca yıllardır mobil oyunculara Need for Speed getirmekte ve bu bir onur ve ayrıcalık görülmektedir. Bir kez daha bu inanılmaz serisinin direksiyonunu almak ve mobil sokak yarışlarını yeniden tanımlamaya başlamak için sabırsızlandığınız biliyoruz. Biz sürekli son çıkan telefonlar ve tabletlerde çalışması mümkün olacak gücü ve performansı ile sağlıyoruz diyerek son verdi.

Need for Speed No Limits önümüzde günlerde arabalar, karakterler, özelleştirmeler ile gelecek. Daha fazla ayrıntıyı ise sonradan ortaya çıkaracaklarını söyleyen yetkililerin yeni sürümü merakla beklenecek.

Need For Speed No Limits
Need For Speed No Limits

Kaynak: EA

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz