Mercedes Maybach S Class

Mercedes Maybach S Class son zamanlarda Mercedes tarafından çok konuşuldu ve şimdi bu yeni Maybach aracın resmi şekilde LA Auto Show’da gösterileceği açıklandı.

Yeni Mercedes Maybach S Class, aynı zamanda standart modelden 7.9 inç daha uzun dingil mesafesi ile birlikte, standart S Class’tan 8,1 inç daha uzundur.

Daimler tarafından yapılan prestij araçların tarihi motorlu aracın ilk gün gibi uzanır denildi. Mercedes-Maybach S-Class ile yeni bir bölüm başlamıştır. Ola Källenius, satış sorumlu Mercedes-Benz Cars Bölüm Kurulu Üyesi S-Class sedanların portföyüne ek olarak da, Mercedes-Maybach S-Class lüks segmentte yeni standartlar belirliyor olduğunu açıkladı. Araç münhasırlık randevular ve konfor açısından en yüksek gereksinimlerini karşılar.

Tanıtımında bir S500 ve S600 modeli mevcut olacak olan Mercedes Maybach S Class iki model olacak, hem de 250 km.h bir üst hız ile gelecek.

Henüz yeni Mercedes Maybach S Class, Mercedes’in en lüks araçlarından biri olacak. Henüz perakende satış fiyatının ne kadar olacağı hakkında bir bilgi yoktur.

Mercedes Maybach S Class
Mercedes Maybach S Class

Kaynak: Daimler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz