Google Android 5.0 Lollipop piyasaya kısa bir süre sonra çıkaracak. Nexus cihazlarda bootloader kilidini açmak genellikle oldukça kolaydır. Ancak Google Android 5.0 güvenliğini hızlandırdı ve Google Nexus 6 ve Nexus 9 gibi cihazlarda root erişimi kazanmak için yollar bulmaya başladı. Böylece köklendirme biraz zor ve bugüne kadar ilk kez çekirdeğe yama gerekli olmasını meydana gelmiş olacak.

Eskiden oldukça kararsız olmasına rağmen şimdi Android için SuperSU uygulama arkasında geliştirici çekirdek yama olmadan çalışan yeni bir beta vardır.

Chainfire son SuperSU beta, hala şimdi çekirdek yama olmadan Android 5,0 köküne izin verebilir.

SuperSU 2.27 beta cihazınız bir önyükleme döngü içinde takılıp kalmasına neden olabilir. Bu nedenle deneyimli ve cesursanız bunu denemek için muhtemelen sadece iyi bir fikirdir. Ama yardım testi yapmak için kök Lollipop’un bu sürümü gelecekte biraz daha güvenli ve kolay hale getirecek.

Tam disk şifreleme Android en azından Google Nexus 6, anlamlı okuma / yazma hızları yavaşlatacak.

Şifrenin ilk kez deşifre edilmesi gerektiğinde veri yazmak daha uzun sürer ama sorunun bir parçası Android cihazlarda şifreleme için hiçbir donanım hızlandırma desteği var olmalıdır. Bu gelecekteki donanım oldukça çok yavaşlamış olabilir mümkündür.

Android için Chrome gizli bir video oyunu vardır. WiFi kapatın, bir web sayfasını açmaya çalıştığınızda orada oynamaya başlamak için dinozora dokunun.

Black Friday 2014 Mobile Teknoloji fırsatlar Microsoft Store‘dan bazı iyi fırsatlar ile güncellendi.

Google TV kullanılabilirlik için Android TV uygulamaları kontrol edilebilir ve kaliteli olacak.

Lollipop Düşünceleri Açıklandı
Lollipop Düşünceleri Açıklandı

Kaynak: Anandtech

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz