Pebble Akıllı Saat Güncellemesi

Pebble akıllı saat Apple Watch veya LG, Samsung ve Motorola Android Wear cihazları gibi ses kontrolleri için bir renkli ekran desteği olmayabilir ama uzun pil ömrü, her zaman açık, güneş ışığı okunabilir ekran, bir hafta giden pil ömrü ile sadece 99 dolar gibi başlangıç fiyatı ile satılıyor.

Bir Android cihaz ile bir Pebble akıllı saat kullanmak Pebble Android uygulaması sürüm 2.1 lansmanı ile başlayacak. Uygulamalar sayesinde bileğiniz üzerinde sadece bildirimlerin tümünü görmek mümkün olacak.

Daha sonra Android 4.3 veya üzeri bir telefon uygulamasını yüklediğinizde bildirim ayarlarını ziyaret edin ve bildirim almak istediğiniz uygulamaları seçin. Ayrıca, tümünü seçebilir veya hiçbiri diyebilirsiniz.

Yeni uygulama aynı zamanda devam etmekte olan bir telefon görüşmesi için destek ekler ve şirket, aynı zamanda daha iyi güvenilirlik ve performans sunma gerektiğini söylüyor.

Kullanıcıların sadece yüzde 10’u hemen Play Store‘dan yeni bir uygulama almak mümkün olacağı için yeni uygulama aşamasını rollout yapıyor. Daha sonra ek kullanıcılara Android 4.0 altı veya üstü ile çalışan herhangi bir cihazın tam bildirim desteği getirecekleri bir güncelleştirme sunmayı planlıyorlar.

Şirket ayrıca akıllı saatte kendisi için yeni bir firmware yayınladı. Firmware sürümü 2.8 bildirimleri 80 farklı dilde görüntülenebilir. Böylece ek karakterler için destek ekler.

Pebble Akıllı Saat Güncellemesi
Pebble Akıllı Saat Güncellemesi

Kaynak: Pebble

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz