Bugüne kadar bir çok farklı arkadaş bulma uygulaması görmüşsünüzdür. Bu uygulamalar, genel anlamda tüm mobil kullanıcılara hitap eder ve herkesin kullanımı için müsaittir. Fakat son yıllarda sunulan Luxy adlı uygulama ile çok farklı bir arkadaşlık uygulaması sunulmuş oldu.

Luxy uygulamasını farklı yapan nokta, hitap ettiği kesim. Bu uygulamaya sadece parası olan zenginler girebiliyor. Eğer zengin değilseniz, bu uygulamaya giremezsiniz. Yani genel olarak zenginlere özel arkadaşlık sitesi demek mümkün olacaktır.

Eğer fakirseniz ya da orta gelirli iseniz gene bu uygulama içerisinde yer alamazsınız. Zira uygulamanın adından da belli olduğu üzere bu uygulamada sadece gerçekten lüks ve üst düzey bir yaşam süren kullanıcılar yer alabilir. Bu kullanıcılar ise uygulama içerisinde o zengin, lüks yaşamlarını en iyi şekilde sunmak durumundalar. Zira iyi bir denetleme var ve sadece zenginim demekte bu uygulama için yeterli değil.

Şaka Değil, Zenginlere Özel Uygulama

İlk aşamada böyle bir uygulama insanlara şaka gibi geliyor. Bir süre sonra gerçek olduğunu gören bir çok kişi ise ciddi anlamda bir eleştir yöneltiyor. Zira ekonomik sınıfa göre bu şekilde direkt olarak ayrımcılık yapan bir uygulama olması beraberinde bir çok farklı sorunu da getirecektir.

Ama bu hiçte şaka olmayan ve her türlü eleştiriye rağmen hem iOS hem de Android dünyasında uygulamaları ile varlığını sürdürmeye devam eden oldukça hızlı bir yükseliş içerisinde olan özel bir uygulama. Uygulamaya olan ilgi şuan için gerçekten üst düzeyde ve hiç durmadan devam etmekte.

Ayrıca uygulama içerisinde sürekli olarak yenilemelerin yapılması da beraberin de bir çok özel yeniliğin geleceğini gösteriyor tamamen zengin ve lüks bir hayat süren kullanıcılar için.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz