27 inç Retina iMac Bu Hafta Açıklanacak

27 inç Retina iMac Bu Hafta Açıklanacak

Apple şirketi yeni cihazlarını bugün açıklayacak. Şirketin iPad basın toplantısı bugün için düzenleniyor. Burada açıklanacak olan cihazlardan biri de yeni Retina iMac olduğu kulağımıza geldi.

Son bir rapora göre, 27 inç Retina iMac 2014 yılı sonuna kadar sınırlı miktarda kullanılabilir olacak. Yani görünüşe göre cihaz, bu yıl satışa sunulacak. Apple’ın basın toplantısında tüm detaylar bugün açıklanacak.

Bu modelin 2015 yılına kadar ya da daha önce satışa devam etmesi veya piyasaya sunulması beklenmiyor. Ancak bugün basın toplantısında bu konu da açıklanacak gibi görünmüyor. Herkesin kafası karışmış durumda. Böyle olsa da görünüşe göre Apple, eserlerinde 21 inç Retina iMac’i tanıtmaktan gurur duyacak.

Haber yeni Retina iMac ilgili ve Apple’ın tedarik zincirinden bilgisini alındı. KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo’dan sızıntılar öğrenildi ve yayıldı.

Apple da kendi basın toplantısında yeni iPad Air 2 ve iPad Mini 32ünü açıklaması bekleniyor. Hem aygıtlar yeni özellikleri ile tanıtılacak hem de teknik detaylarının anlatılacağı söyleniyor.

Yeni Mac Mini, onun uygulamaları ve oyunları ve HomeKit entegrasyonu ile yeni bir Apple TV ortaya çıkabilir. Ancak bu konunun eksik kalması bekleniyor. Daha çok tek bir cihaz içerecek olan diğer yeni cihazların görmeyi bekliyoruz ve bunlar dışında Retina MacBook Air’in tanıtımı da içereceği düşünülüyor.

Kaynak MacRumors

27 inç Retina iMac Bu Hafta Açıklanacak
27 inç Retina iMac Bu Hafta Açıklanacak

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz