2015 Honda HR – R İsmiyle Geri Dönüyor

 

Yenilikler konusunda Alman rakipleri kadar hızlı davranmayı sevmediğini bize yıllardır gösteren Honda Avrupa’da belli başlı araçları ile varlığını sürdürüyor. Araçların arasında SUV sınıfı dile getirildiğinde ise Honda HR –V ve CR –V ilk olarak akla geliyor. 2012 yılında CR –Vasini yenileyen Honda, mini SUV sınıfında olan temsilcisi için yenilikleri biraz fazla geciktirdi. Ancak bekleyiş bitti ve yeni kasa Honda HR-R artık bizimle olacak.

1998 ve 2006 yıllarında üretilen Honda HR-V 1,6 benzinli motor ile sürücülere sunulmuştu. Bazı kitleler tarafından oldukça ilgi gören bu araç beş yıl içinde güçlü rakiplerin piyasada yer alması ile popüler olmaktan çıktı. Fakat Honda bu sınıfta mücadeleyi bırakmak istemiyor ve Honda HR-V modelini 2014 Paris Otomobil Fuarı’nda Avrupa için tanıtmayı planlıyor.

Daha önce Honda Ezel olarak tanıdığımız mini SUV modelin isim değişikliği ile Avrupa piyasasına sunulacak. Araçta2013 yılında 1,5 litrelik 129 beygir ve 155 m tora güç üreten motor bulunuyordu.  1.5 litre olan kibrit motoruna 130 beygir 156 m tora benzinli ünite eşlik etmişti. Ayrıca 29 beygir 160 tora güç üreten elektrikli motorla bezenmiş olan Honda Ezel kısmi olarak dünya pazarına sunulmuştu.

Bunu değiştirmek isteyen şirket isim değişikliği yaptı ve HR- TV’nin ikinci neslini Avrupalılara yakın zamanda sunacak ve detaylar daha sonraki günlerde bizlere ulaşacak.     Kaynak: otokokpit.com

2015 Honda HR – R İsmiyle Geri Dönüyor
2015 Honda HR – R İsmiyle Geri Dönüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz