10moons D9i Intel Güçlendiricili TV Kutusu

10moons D9i Android uygulamalarını çalıştırmak için bir TV içine takılabilen küçük bir kutudur ama Çin’de yaklaşık 82 dolar fiyat için satıyor. Bu 4.2 x 4.2 x 1.1 kutu sadece Android uygulamaları çalıştırmak için iyidir. Bu ucuz ürün Windows PC cesareti vardır ve Windows için Android işletim sistemine geçiş sağlayan bir yazılım indirme seçeneği bile sunar.

Diğer bir deyişle, TV’niz için bir medya kutusu olarak 10moons D9i kullanabilirsiniz. Ama aynı zamanda tam teşekküllü, düşük güç Windows masaüstü olarak da kullanabilirsiniz.

Aslında bu cihazı test edildi ve bir Windows yükleyici böyle bir üçüncü taraf web sitesi üzerinden dağıtılması için alışılmadı. Çin dışında bu kutuyu satın almak için bir yol bulmanız gerekebilir. Dikkatle bir tam lisanslı ürünü almak için biraz uğraşacaksınız demektir.

Şirketlerin, kullanıcılara işletim sistemleri bir seçenek olarak sunması için üründen önce Intel Atom x86 işlemciler ile nakliye Android tablet ve TV kutuları artan sayıda oldu. O nedenle ürün sadece bir meselesi ortaya çıkardı.

10moons D9i Intel Atom Z3735D Bay Trail dört çekirdekli işlemci, 2GB RAM özellikleri, ve 16GB dahili depolama. Aynı zamanda bir microSD kart yuvası, USB 3.0 portu, USB 2.0 portu, HDMI çıkışı ve 802.11b / g / n WiFi vardır.

Eğer Windows ile çalışan bir cihaz arıyorsanız Zotac ZBOX PI320 veya ECS Liva, mini PC destekleyen yaklaşmakta olan Windows sürümünü kontrol etmek isteyebilirsiniz.  Word ECS Aralık ayında Japonya’da yeni modelini tanıtacak ama henüz bir ABD sürümü için resmi bir lansman tarihi görünmüyor.

10moons D9i Intel Güçlendiricili TV Kutusu
10moons D9i Intel Güçlendiricili TV Kutusu

Kaynak: Cngadget

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz