Güney Kore merkezli bir firma olan LG son dönemde pazarda yakaladığı başarıyı farklı alanlara da taşımak için yoğun bir çaba sarf ediyor. Bu çabanın bir örneğini geçtiğimiz günkü LG markalı tablet haberimizde sizlere ulaştırmıştık. (Detaylı bilgi için tıklayınız.) Bu haberimizde de sizlerin karşısına LG’nin oldukça ilginç bir telefon projesi ile çıkacağız.

Hepiniz elimize geçen ilk cep telefonlarımızı bilirsiniz. Kapaklı ya da kaymalı özelliğe sahip bu telefonlar zamanla yerini bugün Android işletim sistemine sahip modern akıllı telefonlar aldı. Ancak LG yeni projesi ile bu tabuları biraz yıkıyor. Zira LG Gentle adı verilen yeni telefon modeli Android Lollipop işletim sistemine sahip kapaklı bir telefon olma özelliği taşıyor.

Şimdilik sadece firmanın ana vatanı Güney Kore’de satışa sunulacak olan cihaz satış rakamlarına göre yurt dışında da satışa sunulabilir. Tasarımı ve özellikleri ile pek çok kişinin bir hayli dikkatini çeken bu cihazın ulaşacağı satış rakamları da bir başka merak konusu olarak karşımızda duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz