Teknolojinin bir hayli ilerlediği 21. yüzyıl dünyasında kablosuz internet bile ne kadar büyük bir teknoloji olduğu anlaşılmayan bir aparat gibi hayatımızın her alanında yer alıyor. Bunlardan bir yenisi de kablosuz şarj teknolojisi. Evet, yanlış duymadınız. Yavaş yavaş hayatımıza kablosuz şarj teknolojisi girmeye başlıyor.

Bu teknolojinin en yeni üyelerinden birisi de teknoloji devi Samsung tarafından üretilen yeni monitörler oldu. Zira bu monitörler tamamen kablosuz bir şekilde telefonları şarj edebilme özelliği taşıyor. Teknoloji dünyasını sarsan bu gelişme firmanın duyurduğu  S24E370DL ve S27E370DS2i adındaki iki yeni monitör modeli ile ilgili. Monitörlerin ikisi de ayak kısımlarında telefonların şarj edilebilmesini sağlayan birer stant taşıyor. Telefonlar bu kısma konulduğunda tamamen otomatik olarak şarj etme işlemi başlamış oluyor.

samsungBu iki cihaz henüz satışa sunulmuş durumda değil. Ancak Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan IFA 2015 etkinliğinde tanıtılması beklenmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz