Kullanıcıya Özel Wacom Cintiq Companion 2 Tablet

Las Vegas CES 2015 Tüketici Elektroniği Fuarı’nda bu ayın başlarında tanıtılan Wacom piyasaya yeni sonraki nesil sanatçı tableti Wacom Cintiq Companion 2 çıkarmak için hiç zaman kaybetmedi.

Wacom Cintiq Companion 2 sanatçı tablet satışa sunulmak için FCC’den geçti.  Yeni ürün bu hafta online ve perakende mağazalarda satışa çıkacak.

CES 2015 sırasında Wacom yeni Cintiq Companion 2 tabletinin beş farklı model aralığında kullanılabilir olacağını açıklamıştı. Wacom Pro Pen 2048 basınç hassasiyeti düzeyleri, eğim tanıma ve ultra ince hassas tablet 13 inç HD ekran ile kullanıcılara sunulacak.

Ergonomik ürün profesyonel sanatçılar ve tasarımcılar için tasarlanmıştır. Sol elle ya da sağ elle yapılan çizimler açısından bir farklılık göstermeyecek olan tablet üzerinde uygun şekilde yerleştirilmiş ExpressKeys bulunuyor. Pro Pen ile rahat çalışabilme imkanı sunuyor. Yumuşak-kavrama tableti 4-pozisyona ayarlanabilir bir stand ile kolayca her yerde, her zaman çalışmak için uygun hale getirilebiliyor.

Özellik seçeneklerine bakılırsa yarıiletken sürücü (SSD) üzerinden dahili depolama GB 64-512 arasında olacak ve seçim kullanıcılara bırakılacak.

 

Kullanıcıya Özel Wacom Cintiq Companion 2 Tablet
Kullanıcıya Özel Wacom Cintiq Companion 2 Tablet

Tabletler Microsoft’un Windows 8.1 veya Windows 8.1 Pro işletim sistemini çalıştıracak.  Ne yazık ki fiyatlandırma ya da dünya çapındaki kullanılabilirliği hakkında hiçbir bilgi Wacom tarafından henüz açıklanmadı. Ancak en kısa sürede güncel bilgiler ile karşınızda olacağız.

Kaynak: Wacom, Liliputing

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz