Microsoft Office 2016 Benzersiz Özelliklerle Gelecek

Tüm yeni donanımıyla gelecek olan Windows 10 medya olayı sırasında Microsoft tarafından tanıtılmış başka bir ayrıntı daha vardı.  Yeni özelliklere ek olarak şirket Microsoft Office 2016’yı açıklama gereğinde bulundu.

Microsoft uygulamaları kendi Office paketinin kullanıcıları şu anda geliştirilmekte olduğu yeni Office 16 yazılımını sunacağını ortaya koymuştur ve programın 2015 yılının ikinci yarısında açılacağını duyurmuştur.

Microsoft bu haberi kamuoyu ile paylaşmak için biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu söyledi ve  önümüzdeki aylarda basın aracılığıyla Office 2016 için özellikler ve fiyatlandırma konusunda açıklama yapacağını bildirdi. Ama Word, Outlook, OneNote, Excel ve PowerPoint içeren Windows 10 uygulamaları için gelecek Office hakkında daha fazla bilgi ortaya koymuştur.

Windows 10 için Office uygulamasının bu yıl başlatılması bekleniyor ve Microsoft önümüzdeki haftalarda Windows 10 yazılım için Office önizlemesini serbest bırakmayı planlıyor. Windows 10 uygulaması için yeni Office önceden yüklenmiş temin edilecektir. Windows 10 çalıştıran akıllı telefonlar ve tabletler içinde küçük ücretsiz Microsoft yer alacaktır.

 

Microsoft Office 2016 Benzersiz Özelliklerle Gelecek
Microsoft Office 2016 Benzersiz Özelliklerle Gelecek

Bir de Ofis Mekaniği hakkında, yeni dokunmatik optimizeye sahip olan Word, Excel, PowerPoint için YouTube gösterisi Ben Walters ve Jeremy Chapman katılımı ile oluşturulmuştur. Windows 10 tabletler için yaklaşan Office’i burada vurgulamaktadır. Videoda destek, Insights mürekkep ve Tell Me gibi Windows 10’un yeni benzersiz özellikleri hakkında bilgi veriliyor.

Kaynak: Venture beat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz