Zaten yeni HTC One M9 ve HTC One M9 Plus fotoğraflarından bazılarını gördük ve şimdi Phandroid çalışanları cihazı çok daha net çekerek sitesinde yayınladı.

Fotoğraflarını bu hafta gördük ama biraz soluktu. Bu nedenle daha fazla içerik sağlamak adına hem resimler hem de cihazın bazı yeni etkileyici özellikleri ortaya çıktı.

Daha önce de duyulduğu gibi yeni HTC One M9’un sekiz çekirdekli 64-bit Qualcomm Snapdragon 810 işlemci ile gelecek ve cihaz aynı zamanda 3 GB RAM ile desteklenecek.

One M9 2560 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip üst özellikli 5 inç Quad HD ekran ile gelecek ve işlemim sistemi olarak Android 5.0 Lollipop ile çalışacak.

HTC One M9 diğer özellikleri de önceki sızıntı özelliklerle aynı olarak karşımıza çıkıyor. Cihazda 4G LTE, WiFi, Bluetooth ve 20 megapiksel arka kamera yer alacak. Ön kamera da 13 megapiksel ile yüksek son versiyon sunacak.

 

HTC One M9 İçin Yeni Fotoğraflar Göründü
HTC One M9 İçin Yeni Fotoğraflar Göründü

Mart ayında Mobil Dünya Kongresi’nde 2015 yeni M9 akıllı telefonun resmi olmasını bekliyoruz ve asıl özellikleri HTC’den duymak için sabırsızlanıyoruz.

HTC One M9 İçin Yeni Fotoğraflar Göründü

Kaynak: Phandroid

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz