HTC Android 5.0 Lolipop’i Gelecek Hafta Almayı Umuyor

Android 5.0 Lollipop en büyük Android güncellemesi olacak. HTC dahil birçok şirket zaten en kısa sürede son Android 5.0 Lollipop güncellemesini alacak. Tayvanlı şirket Google’dan güncelleştirmeyi aldıktan 90 gün içinde birkaç cihazında güncelleme yayınlayacak.

Son zamanlarda, HTC Google Edition cihazlarda gelecek hafta için kesinlikle harika bir haber olacak. Android 5.0 Lollipop güncelleme almaları gelecek hafta gerçekleşecek.

Google News bir sonraki haftada güncelleme alacağınız sürümün neler olacağını Twitter’da doğruladı. HTC’nin Mo Versi’den gelen haberlerde güncellemeler HTC One M8 ya da geçen yılki M7 ile başlayacak.  Muhtemelen yeni HTC One M8 ile başlayacak olan güncelleme selefi aynı anda her iki cihazda da olabilir. Bunun doğruluğunu haftaya göreceğiz.

Yeni güncelleme animasyonlar ve yeni bir arayüz geliştirilmiş bildirimleri ile daha koruyucu geliştirilmiş pil tanıtılıyor. Yeni Materyal Tasarımı ve daha birçok özellikleri ile birlikte gelecek olan güncellemenin HTC’ye neler katacağını göreceğiz.

HTC Android 5.0 Lolipop’i Gelecek Hafta Almayı Umuyor
HTC Android 5.0 Lolipop’i Gelecek Hafta Almayı Umuyor

Kaynak: Android Centre

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz