Burg 12 Watchphone Akıllı Telefon Özellikleri Taşıyor

Tasarımcı Hermen van den Burg 199 dolar için şimdi satın almak için mevcut olan ve ücretsiz görüşme ile gelen yeni Burg 12 Watchphone şeklinde onun yeni akıllı saatini sundu.

Burg 12 akıllı saat 1.5-inç 240 x 240 çözünürlüklü dokunmatik ekran ile donatılmıştır. Çizilmeye ve suya dayanıklıdır. Arama yapılabilir ve Bluetooth 3.0 aracılığıyla iOS ve Android akıllı telefonlar ile destek eşleştirme sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir.

Burg 12 watchphone siyah ve isteğe bağlı değiştirilebilir kayışlar ve çerçeveler ile gelecek. Bir akıllı telefona bağlanmadan önce aramaları ve metinleri alması da olağan olacaktır.

Dünyaca ünlü Hollandalı yaşam tarzı tasarımcı tarafından oluşturulan Ikea ve perakende devi Target yaptığı çalışmalarla tanınan Hermen van den Burg, Burg 12 akıllı saatine uygun, kullanıcı dostu bir cihazda tasarım üstünlüğü ile sağlam işlevselliği bir araya getirerek uygun fiyatıyla dikkat çekmeyi başaracak.

Hollandalı tasarımı tanımlamak minimalist ama güçlü elemanları ile mümkün olacak. Burg 12 değiştirilebilir askıları ve çerçeveleri içerecek ve tüketicinin yaşam tarzları ile sorunsuz bir şekilde entegre olacak.

Telefon işlevselliği için SIM kart ya da iPhone veya Android akıllı telefonla ile eşleştirilmiş kullanarak hoparlörü ile çağrıları almayı sağlayacak. Bluetooth tabanlı, iki yönlü iletişim, SMS ve MMS yetenekleri olacak. Fotoğrafları görüntülemek ve çekmek için kamerası var olacak. Takvim, hesap makinesi ve kişi listesi ve daha fazla ayrıntısı ile gelecek.

Burg 12 Watchphone Akıllı Telefon Özellikleri Taşıyor
Burg 12 Watchphone Akıllı Telefon Özellikleri Taşıyor

Kaynak: Burg

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz