iPhone 6 Case Şarj Kablosu ve Daha Fazlasını İçeriyor

İsterseniz yeni Apple iPhone 6 veya iPhone 6 Plus’ı akıllı telefonlar şarj etmek için her zaman yanınızda bir Yıldırım kablo taşıyabileceksiniz. Acme Made tarafından oluşturulan yeni bir iPhone 6 çantası şarj ihtiyaçlarınız için mükemmel bir çözüm olacaktır.

Acme Yapımı iPhone 6 Case yatay veya dikey yönelimleri ile iPhone 6 görüntülemek için kullanılabilecek tasarımdadır. Akıllıca bir karbon fiber standı arkasında gizlenmiş bir yıldırım kablosu içerir. Bu yenilikçi iPhone 6 Case, Acme Yapımı proje benzersiz tasarımı hakkında biraz daha ayrıntı vermek gerekecek.

Şarj durumu sadece ihtiyacınız olduğunda telefonunuzu şarj etmek mümkün olmaktan daha ileri bir seviyeye taşınacak. Size ihtiyacınız olduğunda her zaman senkronize olacak bir ürün sağlayacak. Bu her zaman dosyaları yedeklemek için bir yol var demektir. Onsuz evden çıkmayacak ve yıldırım kablosu olmadan dolaşmayacaksınız.

Her şeyi Acme Yapımı ile olduğu gibi çözüm yaratmak için zarif tasarım geliştirmelerinin yanı sıra büyük özellikler ile donatılacak. Şarj durumu ise istisna değildir. Düzgünce Yıldırım Kabloyu sabitleyen Karbon Fiber Kapak portre ve manzara görüntüleme için sağlam bir stand çalışmaktadır.

iPhone 6 Case Şarj Kablosu ve Daha Fazlasını İçeriyor
iPhone 6 Case Şarj Kablosu ve Daha Fazlasını İçeriyor

Kaynak: Kickstarter

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz