HTC Desire Eye Türkiye’de Satılıyor

Multimedia odaklı ve selfie HTC Desire Eye akıllı telefonu Türkiye’de satılıyor. 8 Ekim’de düzenlenen etkinlikte HTC tanıttığı Desire Eye cihazı şimdi Türkiye’de satışa sunuluyor. Daha önce öz izleme videoları sayesinde cihazı tanımıştık. Türkiye’de satışa sunulan akıllı telefonun fiyatı 1899 TL. Cihaz oldukça güçlü bir donanıma sahip olmasına rağmen rakiplerinin arasından sıyrılabilecek mi merak ediliyor.

Modern ve yenilikçi tarzı ile HTC Desire Eye öne çıkıyor. Kamera cihazın ön yüzünde yer alıyor ve 13 megapiksel çift led ışıklı. Telefonun hoparlörü ise oldukça ince ve çok dikkat edilmedikçe göze çarpmıyor. Hoparlörün küçük olması sizleri yanıltmasın BoomSound hoparlör oldukça iyi bir ses çıkışı sağlıyor. Gövdesi çift renkli ve su geçirmiyor. IPX7 sertifikası var ve buda 1 metre derinliğe kadar su geçirmeyeceğini garanti ediyor.

Arka ve ön kısmında Full HD kamerası mevcut.  HTC DesireEye 5,2 inç boyutunda ve 2,3 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon 801 işlemci ile geldi ve Adreno 330 grafik işlemcisi buluyor. Ekran özellikleri ve işlemcisi bakımından One M8’e benziyor. Bataryası 2400 mAh büyüklüğünde ve Sense 6 arayüzü kullanılıyor. 2 GB RAM ve 16 GB dâhili depolama alanı bulunuyor.

HTC Desire Eye Türkiye’de Satılıyor
HTC Desire Eye Türkiye’de Satılıyor

Kaynak: bilişimnethaber

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz