Yeni Akıllı Telefon Samsung Galaxy A7 Piyasada

Yüksek teknolojik özelliklerle donatılan telefonların arasına gün geçtikçe yenileri ekleniyor. Büyük teknoloji üreticisi olan Samsung markası yeni ürünü olan Samsung Galaxy A7 modelini çıkaracağı dedikoduları piyasaya yayıldı. Bu modelle piyasaya en son olarak Galaxy Alpha ile yola çıksa da yeni olan bu modelle satış rakamlarına damga vuracağa benziyor. Her yeni telefon ile piyasada fark yaratan Samsung kendini aşarak telefon dünyasına devrimler yaratmaktadır. Bu haberler geçtiğimiz günlerde gündeme geldi.

Samsung Galaxy A7 telefonu ilk etapta sadece Çin de sunulacaktı ancak son yayılan dedikodularda ABD nin teknoloji mağazalarında da piyasaya çıkacağı duyuldu. Bu son teknoloji ürünü olarak piyasaya sürülse de sadece GSM ve W-CDMA ağlarını destekliyor. En önemli teknik özellik olan 4G yi desteklemiyor olması ayrı bir sorun olacağa benziyor. Ancak bu sorun sadece ABD ülkesindeki kullanıcılarını etkileyecektir.

Uzun süredir çıkması beklenen A7 modeli sonunda piyasaya çıktı. Bu model 5.5 inçlik ekrana sahip Full HD ekranı ve sekiz çekirdekli 1.5 GHz işlemcisi ile tam bir akıllı telefon sıfatını hak edecek teknolojiye sahiptir. Ayrıca bu telefon üzerinde 2GB RAM VE 16 GB dahili hafıza ile büyük veri kaydına izin verebiliyor.

Yeni Akıllı Telefon Samsung Galaxy A7 Piyasada
Yeni Akıllı Telefon Samsung Galaxy A7 Piyasada

Kaynak : Teknoblog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz