LG HD Mini Beam Türkiye’de Satışta

LG Elektronics en küçük HD projektörü olan LG HD MiniBeam sadece 450 gram ağırlığında ve Türkiye’de satışına başlandı. LG Elektronics bugüne kadar ürettiği taşınabilir en küçük projeksiyonu kullanıcıların beğenisine sundu. LG’den HD MiniBeam projektörü taşınabilir özelliği yanında üstün görüntü kalitesi ile LED ışıklı teknolojisi ise bir fark ortaya atıyor. Bir şarj ile iki buçuk saate kadar kullanılabilir ve boyutu ile LG MiniBeam kullanıcılara istedikleri her yerde sinema keyfini yaşama imkânı sunuyor

Toplamda 100 inçlik boyut sunuyor, sunumlar da ve film gecelerinde ise kullanımı oldukça kolay. LG PH300 1280×720 çözünürlükte. Sağlamlığı konusunda ise 10 yıl boyunda her gün 8 saat hiç durmadan çalıştırılır ise ortalama 30 bin saatlik bir kullanım ömrü sunuyor. Diğer bir özelliği ise kullanımı oldukça kolaydır. Kurulumu konusunda ki kolaylık ve lens düzeltme işlemi söz konusu değil. Otomatik olarak en uygun açıyı cihaz kendi seçiyor. Ayrıca bilgisayar, akıllı telefon, tablet gibi cihazlardan da içerikler kolay bir şekilde görüntülenebiliyor. Fiyatı ise Türkiye’de 1099 TL.

Teknik özellikleri ise çözünürlüğü 1280×720 HD çözünürlük sunuyor. Aydınlatma RGB LED kullanım ömrü 30,000 saat gibi bir süre sunuyor. Boyutu ise 103-113mm genişliğinde boyu 85mm ve yüksekliği ise 54-64 mm boyutlarında.

LG HD Mini Beam Türkiye’de Satışta
LG HD Mini Beam Türkiye’de Satışta

Kaynak:  shiftdelete

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz