Google iş yapmayan birimlerini gözünün yaşına bakmadan kapatma kararı verebiliyor, ama umut ışığı gördüğü birimlerini tam destekleyerek o uygulamaları geliştiriyor.

Google iş yapmayan birimlerini gözünün yaşına bakmadan kapatma kararı verebiliyor, ama umut ışığı gördüğü birimlerini tam destekleyerek o uygulamaları geliştiriyor. Google Talk‘un hemen ardından Google Code’u da kapatması beklenen Google‘ın bir diğer servisi olan Google Now ise alanını genişletecek.

SXSW konferansında konuşan Google‘ın Ürün Yönetimi Yöneticisi Aparna Chennapragada, Google Now’ın pilot programının şu an 40 üçüncü parti servisiyle çalıştığını söyledi. Ancak Google Now API‘sinin gelecekte kullanıma açacaklarını ve böylece servisin uygulamalardan veri toplayıp kullanıcıya sunma konusunda daha özgür olacağını açıkladılar.

Google Now‘un işlevleri, üçüncü parti geliştiriciler tarafından güçlendirilebilir hale gelecek. Bu gelişmeyle birlikte belki de Google Now, Android‘li telefonlarda çok daha sık kullanılan bir işlev haline gelecek. Bu konudaki yorumlarınızı merak ediyoruz bilginiz varsa paylaşmanızı bekleriz..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz