Son Vine Güncellemesi ile birlikte çevrim dışı ikende önceden yüklenmiş videoları oynatma özelliği Vine'nin başarılarına başarı katacağını gösteriyor.

Twitter’in Video servisi olan Vine çok süper bir güncellemeye kavuştu. Son Vine Güncellemesi ile birlikte çevrim dışı ikende önceden yüklenmiş videoları oynatma özelliği Vine’nin başarılarına başarı katacağını gösteriyor.

Twitter’in video servisi Vine günden güne popülerliğini arttırmaya devam ediyor. Uygulamayı geliştiren firma da Vine’ın mobil uygulamalarını yeni özellikler ve performans artışları ile güncelleyerek kullanıcıları memnun etmeye çalışıyor.

Twitter’in video servisi Vine’a uzun zamandır gelen güncellemeler yenilikten çok stabilite odaklıydı. Vine bugün sessizliğini bozdu ve güncelleme ile çevrimdışı video izleme özelliğini kullanıcılarına sundu. Güncelleme ile Twitter’in video servisi Vine’da izlediğiniz videoyu internetiniz olmasa dahi izleyebileceksiniz. Ayrıca güncelleme ile Twitter’in video servisi Vine uygulamasının açılış hızı gözle görünür bir şekilde artıyor.

Vine Çevrimdışı özelliği şimdilik sadece iOS cihazlarda kullanılabiliyor. Yakında Vine’ın Android uygulamasının bu özelliği ile gelmesi kaçınılmaz gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz