Google Play Store'da bulunan uygulamaları Android İşletim Sistemli telefonlarda kullanabiliyorsunuz. Peki ya Android İşletim Sistemli bir telefoda

Google Play Store’da bulunan uygulamaları Android İşletim Sistemli telefonlarda kullanabiliyorsunuz. Peki ya Android İşletim Sistemli bir telefoda. ihtiyaç duymadan bilgisayarınız ile Google Play Store’de bulunan uygulamaları kullanacak olsaydınız? Güzel olurdu değil mi? Eğer cevabınız evet ise okumaya devam edin çünkü tamda bu konuda faydalı olacak bir makale okumaktasınız. Şimdi size vereceğim program aracılığıyla bilgisayarınızdan Google Play Store’da bulunan uygulamaları kullanabileceksiniz.

Programın adı “BlueStacks“, program farklı farklı dillerde 100 ülkede kullanılmakta ve 26 Nisan 2014 tarihinde 80 Milyon indirilmeyi tamamlamıştır ve indirilmeye devam edilmekte. BlueStacks, Türkçe dil desteği ile Windows 8.1, Windows 8, Windows 7 ve diğer işletim sistemleri tarafından kullanılabiliyor.

Nasıl Kurulur, Nasıl Kullanılır?

Programı indirmek için BlueStacks‘ın resmi sitesine gitmeniz gerekmektedir. Resmi siteye gitmek için bu LİNKİ tıklayın. İndirdikten sonra kurulumunu yapın, ama kurulum biraz uzun sürüyor sabırlı olmanız gerekmektedir. Kurulum bittikten sonra Google Play Store açılacak, Açıldıktan sonra Google Hesabı ile girmeniz gerekecek (Android telefonlarda olduğu gibi). Google Hesabını  girmişseniz dilediğiniz uygulamayı arayıp bilgisayarınız kurabilirsiniz.

Bluestacks-1-teknolojisende

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz