Ubisoft yazılım şirketi tarafından multiplatform olarak geliştirilen Far Cry 4 oyununun Season Pass içeriği ile fiyatı açıklandı. Oyuna eklenecek olan modlar ve bonuslar ise epey dikkat çekiyor.

Açık dünya temalı oyunlara 2012 yılında Ubisoft tarafından yayınlan Far Cry 3 ile yepyeni bir boyut gelmiş, Far Cry 3 tüm dünyada oyun severler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanarak, oynanma rekorları kırmıştı. Far Cry 3 oyununun senaryosu büyük ilgi çekerken, oyunun içeriğin de mükemmel yeniliklere yer veren Ubisoft firması, Far Cry serisine kazandırdığı yeniliklerin meyvesini satış rakamları dikkate alındığında epey toplamış gözüküyor.

Ubisoft ekibi, Far Cry 3 oyunununa gelen olumlu tepkileri de göz önünde bulundurarak, serinin yeni oyunu Far Cry 4’te de benzer bir temayı kullanacaklar. Bunun yanı sıra firma yetkilileri geçtiğimiz günlerde Far Cry 4 oyununun Season Pass içeriğini de kullanıcılara açıkladı.

Far Cry 4, epey zengin bir Season Pass içeriği ile karşımıza çıkacak. Far Cry 4 oyununun Season Pass içeriği ile gelecek ek paketlerin içindeki en ilginç olay belki de Valley of Yetis. Valley of Yetis, Himalaya Dağları’nda yaşadığına inanılan, Yeti isimli bir yaratık olarak karşımıza çıkıyor. Oyun severler büyük bir ihtimalle Valley of  Yetis’te, Yeti’nin aktif bir şekilde rol oynadığı bir maceraya tanıklık edecekler.

Far Cry oyununun Season Pass içeriğinde dikkat çeken diğer ek paketlerden biri ise oyundaki ana karakterler olan Ajay ve Hurk isimli başka bir karakterin hapishaneden kurtulmasını konu alacak. Paketin adı ise Hurk Deluxe Pack. Hurk Deluxe Pack toplamda beş bölümden oluşan, multiplayer tabanlı, The Syringe ve Overrun isimli modlarda, Far Cry 4’ün Season Pass içeriğinde bulunan bir diğer paket olarak göze çarpıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz