Hayatını Not Etmek İsteyenler İçin Note 4 İncelemesi

Hayatını Not Etmek İsteyenler İçin Note 4 İncelemesi

Hayatı not et sloganıyla piyasaya çıkan not serilerinin sonuncusu olan Samsung galaxy note 4 not alma alışanlığı olan kişilere kolaylık sağlamayı sağlıyor. Bunun yanında birinci sınıf ekran teknolojisini kullanarak Quad HD super amoled ekran özelliği olan bi bakıma gelişmiş not defteri kullanıcılarının gözlerini yormadan çalışma imkânı sağlıyor.

F1.9 objektifli 3.7 MP ön kamera ile ve 16 MP smart OIS arka kamerası sizi gece çekimlerinde de yüz üstü bırakmayacak. Yüksek çözünürlükte kamera kayıtlarınızı yaparak en güzel anılarınızı kolayca kayıt altına alacaksınız. Çektiğiniz resimlerin üzerinde oynamalar yaparak ya da notlar alarak orada yaşadığınız hatıraları resimlerinize aktarabilirsiniz. Renkler üzerinde oynamalar yapabileceğiniz sihirli kalem diye adlandırılan “S pen” ile not almak sizin için kolay ve eğlenceli olacaktır. S Pen özellikleri bakımından gerçek bir kalemden farksız olacak şekilde dizayn edilmiş ki arttırılmış basınç hassasiyeti ile kullanıcılar gerçek bir kalemden farksız şekilde bu kalemi kullanabilecekler. Yüksek hız kabiliyetli olması için Android 4.4 ve 3GB ram ve 32 GB kullanıcı alanı sunan bu harika sistem kullanıcılarının yüzünü güldürüyor.

Bu özellilere sahip olan cihazlar arttıkça günümüz teknolojisi artık insanların, teknoloji konusunda şaşırma duygularını yitirmesine sebep oldu. Artık yeni çıkan bir teknoloji karşısında insanlar şaşırmıyor. Teknolojinin en iyilerinden birini kullanma için Samsung galaxy note 4 tam aradığınız cihaz.

Kaynak: capitalot

Hayatını Not Etmek İsteyenler İçin Note 4 İncelemesi
Hayatını Not Etmek İsteyenler İçin Note 4 İncelemesi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz