LG G3 Beat İnceleme

LG G3 Beat İnceleme

2014’te tanıtılan LG G3,  LG G3 beat diğer adıyla LG G3 S karşılaştırma yapacak olursak biraz daha iyi bir durumda olduğunu kanısına kullanıcıların çoğunluğu varmıştır.

LG G3 Beat hassasiyet  ve elde bıraktığı hissiyatı bakımından biraz ucuz kalmış gibi görünüyor. Elde bıraktığı ucuzluk kabının plastik olmasından kaynaklanıyor. Telefonun arka kısmının kavisli biçimde olması G3 Beat’i biraz daha cazip kılıyor. Aynı zamanda kullanış bakımından da elde tutması oldukça kolay hale geliyor. Ancak G3 Beat’in bir cazip noktası daha var ki G3’e onlarca para vermek yerine neredeyse aynısı olan Beat almak daha mantıklı görünüyor. Amiral gemileri olarak adlandırılan bu telefonlar kullanıcı için değişilmez konumunda yerlerini çoktan almışlar. Bir anda büyük patlama yaparak piyasaya sunduğu G2 ardından G3 daha sonrada çıkardığı Beat yükselme çizgisini geri çekecek gibi ancak LG nin bu yükselme potansiyeli oldukça iyi. Dünya’daki sıralaması en üst düzeylerde olacak gibi görünüyor. Şu anda da aslında gerilerde olduğu da söylenemez ona bakacak olursak.

LG’nin yeni gelecek telefonu Beat’deki bu geri düşüşü göz ardı ettirip hatta çıkmamış sayanların bile olabileceği bir düzeye taşıyacaktır.

Kaynak: gadgets

LG G3 Beat İnceleme
LG G3 Beat İnceleme

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz