Iphone’dan Büyük Atak Geliyor

Iphone’dan Büyük Atak Geliyor

Bildiğimiz gibi akıllı telefonların en büyük sorunlarından biri şarj konusu. Bu soruna Apple bir çözüm getirme uğraşında. Geliştirdiği bir hap büyüklüğünde olan şarj kitleri sayesinde şarj sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor. TsungChih-Hsien tarafından üretilen bu konsept cihaz sayesinde kullanıcıların yüzü gülecek. Her ne kadar telefon şarjını uzatmaya yönelik adımlar atılsa da bu adım diğerlerini pasif bırakacak gibi görünüyor.

2HR,  4HR ve 6HR olarak üretilen bu cihazlar 2, 4, 6, saat gibi dilimlerde telefonunuzu kullanım açısından uzatacak buluşlar sıralamasında ilk sırada yerini alma peşinde.  Bu şarj kitleri her an yanınızda taşıyabileceğiniz büyüklükte olması sebebiyle üretime geçmesi halinde büyük bir adım atılmış olacaktır. Farklı büyüklük ve akımda olan bu kitler telefonunuzun şarjına bağımlı olarak istenilen miktarlarda şarj etmenize olanak sağlıyor. Artık kullanıcıların telefonlarını istedikleri an kullanmaları için bir nedenleri kalamayacak. Bu cihaz çıkmaya başladığı ilk günlerden itibaren büyük bir patlama yaşatacak. Bu patlama diğer telefon şirketlerini gerileme aşamasına götürmesi gibi bir durum da söz konusu.

Ne zaman çıkacağı bilinmemekle birlikte fiyat konusunda da bir bilgi verilmemiştir. Ancak tahmini olarak bu sene sonunda 2015 başlarında ortaya çıkması bekleniyor.

Kaynak: ismashphone

Iphone’dan Büyük Atak Geliyor
Iphone’dan Büyük Atak Geliyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz