BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı

BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı

BMW en yüksek kalitedeki SUV, BMW X5 M ve BMW X6 M duyurdu, BMW’nin iki yeni aracı da ı yeni M TwinPower Turbo motoru ile geliyor.

Her iki model de 575 HP ile birlikte yeni BMW 4.4 litrelik V8 motoru ile birlikte geliyor ve sekiz vitesli M steptronic şanzıman sadece 4.2 saniye kadar kısa bir sürede yüz kilometreye ulaşıyor.

M araba tanımları yüksek performans taahhüdü ile araçlar imtiyaz, sağlamlık, çeviklik ve günlük kullanılabilirlik özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Yeni BMW X5 M ve BMW X6 M başarılı BMW X ailesinin karakteristik özelliklerini birleştiren en iyi otomobillerden olma yolunda.

Şirket bazı fiyatlandırma bilgileri açıkladı ve fiyatlar perakende satış için belirtildi.  BMW X5 M 99.650 dolardan perakende satışta olacak ve BMW X6 M ise 103.050 dolar için perakende satışta olacak. Fiyatlar makul ve indirimli olarak görünüyor. Ancak BMW X5 M ve BMW X6 M için tam lansman tarihi açıklanmadı. Bu bilgilerin yakında geleceği varsayılıyor ve tarihler hakkında ve araçlar hakkında daha fazla bilgi için BMW’den gelecek haberler bekleniyor.

Kaynak: autoblog

BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı
BMW X5 M ve X6 M Fiyatlarına Ulaşıldı
Paylaş
Önceki İçerikAndroid’de Başlatılan Angry Birds Transformers
Sonraki İçerikMicrosoft Band Resmi Olarak Sunuldu
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz