Android'de Başlatılan Angry Birds Transformers

Android’de Başlatılan Angry Birds Transformers

Rovio birkaç hafta önce Apple’ın iOS platformunda Angry Birds Transformers’ı başlattı, oyun açılışında iOS için özel oldu ve şimdi Google’ın Android platformuna geliyor.

Angry Birds ve Transformens’ın bu aksiyon dolu 3D Shoot macerasında çarpışmaya hazır olun. EggSpark Piggy Adasını tahrip ediyor yumurtaları çılgın robotlar haline dönüştürdü ama onları kim durdurabilir, Autobirds çok eğlenceli olacak.

Hiç bir uzaylı Angry Bird gördünüz mü? AUTOBIRDS’ girin ve tanık olun. Kahramanların bu cesur bandın yakında kalanı ile buluşacağız. Bumblebee olarak Optimus Prime, Chuck gibi kırmızı özellikleri ve onların lazerleri var ve onlar arabalara dönüşebiliyor. Ayrıca kol ve bacaklara da sahipler.

Onların kemerleri EggBots durdurmak için (sadece smellier Decepticon’ların gibi) DECEPTIHOGS rakipleri ile güçlerini birleştirmeleri gerekir.  – ama cesur Autobirdler kendi Piggy Adalarını kaydedemezler. Bu acı düşman ekip ve aralarındaki farklılıkları bir kenara koyabilirseniz başarılı olursunuz.

Angry Birds Transformers Android için ücretsiz olarak indirilebilir. Oyuna Google Play’den ulaşabilirsiniz ve oyun hakkında öğrenmek istediğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Her yaştaki kişilerin severek oynadığı oyunlara bir yenisini daha ekleyen Rovio bu konuda mutlu görünüyor.

Kaynak googleplay

Android'de Başlatılan Angry Birds Transformers
Android’de Başlatılan Angry Birds Transformers

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz