Son dönemlerin en heyecan verici konularından birisi olan giyilebilir ürünler, bir çok markanında harekete geçmesine neden oldu. Microsoft’ta bu konuda son olarak heyecanlı bir bekleyişin sonunda Microsoft Band adını verdiği özel giyilebilir teknoloji ürününü sundu ve ilk aşamada büyük beğeni aldı.

Uzunca bir süredir Microsoft tarafından sunulması beklenilen bu özel ürün, dün itibariyle resmen tanıtıldı ve kullanıcılara sunuldu. Bu sunum esnasında özellikleri genel anlamda herkesin beğenisini kazanan cihaz, kullanım konusunda da büyük bir rahatlık sağlayacak gibi. Bu rahatlık ve kullanım konusunda ki imkânlar nedeni ile uzunca bir süre Microsoft Band’ı hayatımızın içerisinde göreceğiz gibi. Özellikle sporcular için çok rahat ve bir çok farklı özellik sunması nedeni ile tercih edilmesi beklenilen ürün, aynı zamanda çeşitli eğlence unsurlarını da sizlere sunmayı ihmal etmiyor ve daha farklı bir seçenek olarak hayatımıza gireceğe benziyor.

Microsoft Band, adından da anlaşılacağı üzere özel bir bant ürünü. Kol saati gibi kullanımı mümkün. Fakat sunduğu özel imkânları nedeni ile bir çok farklı unsura kol saati tarzı giyilebilir teknoloji ürünlerine oranla daha kapsamlı ve çok yönlü bir içeriğe sahip. Neowin adlı internet sitesinin de bu konuda yapmış olduğu özel bir anket çalışması, kullanıcıların Microsoft Band konusunda gayet olumlu düşüncelere sahip olduğunu açık bir şekilde gösteriyor.

Yapılan anket, %66 gibi bir oranın Microsoft Band çıktığı anda satın alacağını gösteriyor ki bu gayet iyi bir rakam. Tabii %34 gibi bir oran ise satın almayacağı yönünde bilgi vermiş bulunmakta. Tabii anketin ilerleyen süreçte sonuçlarında da değişiklik olması bekleniyor. Bizler de bu tür değişimleri ve ankete dair güncel sonuçları sizlere sunmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz