ZyXEL ve Yeni Bombası

 

ZyXEl ev kullanıcılarının kişisel bulut oluşturma ve medya depolama ihtiyaçlarını karşılamak için NSA325 v2’yi piyasaya geçtiğimiz günlerde sürdü.

Ev kullanıcılarını artık çok yüksek kalite fotoğraf ve video depolamaya başlamaları için yeni teknolojide ki telefonlar, tabletler, dijital fotoğraf makineleri sayesinde rahata kavuştular. Ev kullanıcıları düğün fotoğraflarından, tatil fotoğraflarına, yıl dönümlerinden mezuniyet günlerine kadar yaşamın her alanında karşılaşacakları özel günlerinde ki video ve fotoğraflarını saklamak ve bunlara kolayca erişim sağlamak için ev kullanıcıları her cihazdan kolayca ulaşabilmek için vazgeçilmezleri haline geldi. NSA325 v2 piyasaya sunulan ZyXEL tarafından medya sunucusu HD kalitede medya dosyalarına erişebilmeyi hedeflerken güvenilir bir bulut oluşturarak ya farklı erişim ve veri depolama gereksinimlerine cevap veriyor.

4K videoların yaygınlaşmasıyla ve endüstri standartlarının yükselmesiyle kullanıcıların geleceklerini düşünüp yatırım yapması gerekli hale geliyor. NSA325 v2 512 MB hafızaya sahip olup 1,6 GHz işlemciyle yüksek performans hedefliyor. Maksimum veri depolamak için ise üzerine 2 disk slotu barındırıyor. Disklere arasında hızlı şekilde aktarım yapabilmek içinde portu Gigabit Ethernet  ve USB 3.0’a sahip.

Evdeki tüm cihazlara ve internete yayın yapabilmenizi sağlayan NSA325 v2 bugünün en yaygın medya sunucusu standartlarıyla geliyor. Popülerliğini her gün katlayan Apple Tv ve Chromecast ürünleriyle uyumlu çalışıyor. Kullanıcılar dilerlerse istedikleri tüm medya dosyalarına tabletlerinden veya cep telefonlarından erişim sağlıyor. Ayrıca uzun çalışımları için güç tasarrufu özelliklerini belirleyebilirsiniz.

Kaynak: superwarehouse.com

ZyXEL ve Yeni Bombası
ZyXEL ve Yeni Bombası

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz