iOS 8’den Geri Dönüşü Yok

                                                        

Apple yeni sürümü iOS 8.0.2‘yi kullanıma açmıştı. Başlar da kararsızlıkla ve şüpheyle yaklaşılan yeni sürüm tüm eleştirilere rağmen kullanım sayısını gün geçtikçe artırdı. Son model İphone telefonlar da her hangi bir sorun gözlenmezken eski modeller için sorun teşkil edeceğini söyleyen sesle yükseliyordu.

Başlar da iOS 8.0.2 yükleyen kullanıcılar eğer beğenmezlerse tekrardan iOS 7’yi geri yükleme şansları vardı. Bugün yayınlanan haber ise kullanıcıları oldukça kızdırdı.

Apple yeni sürümde olduğu gibi iOS 8’de de güncellemeleri geri alma şansına son verdi. Apple kullanıcıları en yeni sürümünü kullanmayı zorunlu hale getirebilmek için her sürümde de yaptığı üzere eski veya bir önceki sürüme geri dönüş engellemesini yeni sürümünde de yaptı. iOS 8 i telefonlarına güncelleyen kullanıcılar artık iOS 7’ye dönemeyecekler.

Bazı kullanıcıların yaşadığı klavyelerinde ki stabilite sorunları ile Wireless’te yaşanan bağlanma problemleri gibi yaşanan sorunlar için yeni sürümü güncelleyenleri iOS 7’ye döndürmüştü. Böylece yeni sürüm güncellemeleri yavaş ilerlemeye başlamıştı. Artık yeni alınan kararla güncellemesini yapanlar bir önceki sürüme geri dönemeyecekler bu yüzden dikkatli olmalarını öneriyoruz.

Sadece bir süre için geri dönüş şansı verilmişti, her yeni sürümde yaptığı gibi. Bu süre dolumun da geri dönüş şansları kalmıyordu.

Bugünlerde gerçekleşen bu durum neticesin de ise kullanıcıların artık iOS 7 sürümüne dönme olanakları tamamen ortadan kalktı.

iOS 8 sürümünden kaynaklanan sorunları için yayınlanacak olan güncellemeleri takip edip beklemeleri gerekiyor.

Kaynak: shiftdelete.net

 iOS 8’den Geri Dönüşü Yok
iOS 8’den Geri Dönüşü Yok
Paylaş
Önceki İçerikZehirli Sarmaşık Android
Sonraki İçerikZyXEL ve Yeni Bombası
Emre
1986 İstanbul doğumluyum. Memur anne ve babanın üç çocuğundan biri olarak Türkiye'nin birçok bölgesinde bulundum. Öğretmen Lisesi'nden sonra Selçuk Üniversitesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdim. Halen bu alanda çalışmalarıma devam etmekteyim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz